André van Bemmelen maakt uw (ver)bouw in de regio De Kwakel tot een succes

Neem contact met mij op

Voor grote én voor kleine bouwprojecten geldt: een weloverwogen bouwkundig advies geeft u zekerheid en kan u veel geld besparen. Vooral als u dat advies tijdig inwint en als het precies aansluit bij uw situatie en uw project.

Contact opnemen

Van bouwkundig advies tot bouwbegeleiding

Als bouwkundig adviseur sta ik u graag bij met goed advies, een ontwerp, constructietekening of constructieberekening en bij het aanvragen van vergunningen. Daarna ben ik er voor de begeleiding van de fysieke bouw of verbouw.

Tijdens alle fases van de bouw help ik u niet alleen met constructieadvies en algemeen bouwadvies, maar ook met bijvoorbeeld isolatie- en ventilatieadvies. Uiteraard mag advies met betrekking tot brandveiligheid daarbij zeker niet ontbreken.

Meer informatie over bouwkundig advies

Verbouwingen

Bouwkundig adviseur van Bemmelen is gespecialiseerd in zowel vergunningsvrije als vergunningsplichtige verbouwingen. Denk hierbij onder meer aan:

  • Dakkapellen

  • Dakkepers

  • Dakopbouwen

  • Aanbouwen en uitbouwen

  • Tuinhuizen en serres

  • Muurdoorbraken

  • Aanpassing aan gevels en/of kozijnen

  • Constructieve wijzigingen

  • Zwembaden

Neem direct contact op voor advies op maat

Vergunningen aanvragen

Veel voorheen aparte vergunningen, zoals een sloopvergunning of een bouwvergunning, vallen tegenwoordig onder de zogenoemde omgevingsvergunning. Deze vergunning dekt een groot aantal activiteiten die te maken hebben met bouw, natuur en milieu en ruimte. Daarnaast bestaan er nog andere vergunningen, zoals de splitsingsvergunning. 

Meer informatie over de noodzakelijke vergunningen voor uw (ver)bouwproject?

Werkgebied

Het voornaamste werkgebied van bouwkundig adviseur André van Bemmelen omvat de gemeentes:

Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, De Ronde Venen, Liemeer, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel.

 

Woont u, of staat uw (te bouwen) bedrijfspand, enigszins buiten dit werkgebied, neem bij interesse toch gewoon contact op. We kunnen altijd samen de mogelijkheden voor bouwadvies of bouwbegeleiding bekijken.

Bekijk hier een aantal recente gebouwde of verbouwde panden

Uw zelfstandig bouwkundig adviseur ontwerpt, construeert en begeleidt bouwprojecten. Neem contact op!

Bel direct