constructietekeningen Uithoorn
Begeleiding van uw bouwproject van A tot Z
constructieberekeningen Uithoorn
Begeleiding van uw bouwproject van A tot Z
  • Vrijblijvend adviesgesprek
  • Uw vergunningen goed geregeld
  • Professionele bouwbegeleiding

André van Bemmelen maakt uw (ver)bouw tot een succes

Voor grote én kleine bouwprojecten geldt: een weloverwogen bouwkundig advies geeft u zekerheid en kan u veel geld besparen. Vooral als u dat advies tijdig inwint en het precies aansluit bij uw situatie en project.

Van bouwkundig advies tot bouwbegeleiding

Van bouwkundig advies tot bouwbegeleiding

Als bouwkundig adviseur sta ik u graag bij met goed advies, een ontwerp, constructietekening of constructieberekening en vergunningen aanvragen. En daarna met begeleiding van de fysieke bouw of verbouw.

Tijdens alle fases van de bouw help ik u niet alleen met constructieadvies en algemeen bouwadvies. Ook met bijvoorbeeld isolatieadvies en ventilatieadvies. Advies met betrekking tot brandveiligheid mag daarbij zeker niet ontbreken.
 

Verbouwingen

Verbouwingen

Bouwkundig adviseur Van Bemmelen is gespecialiseerd in zowel vergunningsvrije als vergunningsplichtige verbouwingen. Denkt u hierbij onder meer aan:

Dakkapellen, dak-kepers, dakopbouwen, aanbouwen en uitbouwen, tuinhuizen, serres, muurdoorbraken, aanpassing aan gevels of kozijnen, constructieve wijzigingen en zwembaden.


 

Vergunningen aanvragen

Veel voorheen aparte vergunningen zoals een sloopvergunning of bouwvergunning vallen tegenwoordig onder de zogenoemde omgevingsvergunning. Deze vergunning dekt een groot aantal activiteiten die te maken hebben met bouw, natuur en milieu en ruimte. Daarnaast zijn er nog andere vergunningen, zoals de splitsingsvergunning. 

Wilt u meer informatie over de noodzakelijke vergunningen voor uw (ver)bouwproject?


 

Werkgebied

Het voornaamste werkgebied van bouwkundig adviseur André van Bemmelen omvat de gemeentes:

Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, De Ronde Venen, Liemeer, Haarlemmermeer, Kaag en Braassem, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel.

Woont u, of staat uw (te bouwen) bedrijfspand enigszins buiten dit werkgebied, neemt u bij interesse dan toch gewoon contact op. We kunnen dan altijd samen de mogelijkheden voor bouwadvies of bouwbegeleiding bekijken.